הזוקיני הוא ירק של קיץ. הוא עשיר בויטמין C,A, מגנזיום והמון סיבים תזונתיים. הקיץ היא עונתו של הלב האקלים החם משול ללב חם, אך מאחר שעודף חום עלול להיות מצב פתולוגי אני שמחה להגיש לכם פשטידה טעימה ומזינה.
רכיבים :
10 זוקיני גדולים שטופים היטב
1 בצל יבש גדול
1 כוס קמח כוסמין לבן (ספלט)
4\3 כוס שמן זרעי ענבים
4-5 ביצים
כף מלח דק
הוראות הכנה:
מגרדים על פומפייה את הזוקיני והבצל.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים חוברים יחד.
מעבירים לתבנית פיירקס ואופים על חום גבוה עד שהחלק העליון נאפה היטב.
טיפ – הכי טעים להכין יום לפני מועד ההגשה :-).
בתיאבון.